ua en ru

В екс-регіонала Калашникова, стріляли з двох видів зброї, - Геращенко

В екс-регіонала Калашникова, стріляли з двох видів зброї, - Геращенко В екс-регіонала Калашникова, стріляли з двох видів зброї

У народного депутата України V скликання від Партії регіонів Олега Калашникова, стріляли з двох видів зброї. Про це у своєму Facebook написав радник міністра внутрішніх справ, народний депутат від "Народного фронту" Антон Геращенко.

"В Олега Калашнікова справді стріляли з двох різних видів вогнепальної зброї. Однак сам Олег Калашников не встиг ні разу вистрілити зі свого пістолета в вбивць. Це є факт. Справою по розслідуванню вбивств Олега Калашникова та Олеся Бузини займаються найкращі оперативники карного розшуку і слідчі МВС", - повідомив Геращенко.

Він також зазначив, що по обох вбивств є свідки і речові докази, так що ці справи "в плані визначення виконавців, організаторів і замовників зовсім не безнадійні".

Сейчас в Соц сетях поднялась истерия по вопросу того, что политологу Владимиру Фесенко от некоей Украинской Повстанческо...

Posted by Антон Геращенко on 17 Апрель 2015 г.

Нагадаємо, Олег Калашников убитий у Києві ввечері 15 квітня. Міліція кваліфікувала смерть Калашникова як умисне вбивство.