ua en ru

Екс-"президент" Придністров'я заявив про обшуки

Екс-"президент" Придністров'я заявив про обшуки Фото: колишній "президент" Придністров'я Євген Шевчук (ru.wikipedia.org)

У Придністров'ї провели обшуки в будинку екс-"президента", що втік до Молдови

У невизнаному Придністров'ї провели обшуки в будинку колишнього "президента" Євгена Шевчука, який втік до Молдови у зв'язку із звинуваченнями в розкраданні та спробами його вбивства. Про це він повідомив у Facebook.

"Вчора проводилися незаконні обшуки на підставі незаконно порушених кримінальних справ будинку в моїй квартирі, в будинку в селі Строєнці, у батьків у квартирі, про житло тещі не забули", - зазначив Шевчук.

За словами колишнього лідера Придністров'я, його родичам погрожують і викликають на допити.

Вчера проводились незаконные обыски на основании незаконно возбужденных уголовных дел дома в моей квартире, в доме в с...

Опубліковано Евгенієм Шевчуком 30 червня 2017 р.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що колишній "президент" Придністров'я втік до Молдови після звинувачень у крадіжках в особливо великих розмірах. Влада Придністров'я зняла з нього недоторканність і зобов'язала бути присутнім на засіданні місцевого "парламенту". Пізніше Шевчук заявив, що його намагалися вбити. Він також назвав придністровського бізнесмена Віктора Гушана замовником його вбивства.