ua en ru

Александровська до арешту встигла переоформити харківські офіси КПУ

Александровська до арешту встигла переоформити харківські офіси КПУ Фото: Александровська переписала офіси харківських комуністів на організацію, де керує її син

Крім Александровських, засновниками організації є ще кілька екс-комуністів

Екс-нардеп від Комуністичної партії України і глава комуністів Харкова Алла Александровська переписала приміщення, де раніше були розташовані офіси Харківської обласної організації КПУ, на громадську організацію "Міжрегіональний фонд сприяння працевлаштуванню", керівником якої є його син Олександр Александровський. Про це повідомляє "Харківський антикорупційний центр" з посиланням на дані Єдиного реєстру прав на нерухоме майно.

Після заборони Компартії України в 2015 році нерухомість КПУ була переоформлена на "Міжрегіональний фонд".


"Зокрема у власності ГО "Міжрегіональний фонд сприяння працевлаштуванню" перебувають приміщення колишнього обкому загальною площею 384 кв. м. по вул. Полтавський Шлях, 22 у Харкові, і чотири квартири в області - в Ізюмі, Первомайському, Лозовій і Краснограді. Ці квартири розташовані за адресами, за якими раніше перебували міськкоми і райкоми КПУ", - йдеться в повідомленні.

Крім Алли та Олександра Олександрівських, засновниками організації є ще кілька екс-комуністів: Еліс Костильов, Олег Буховец, Володимир Безрученко, Віталій Телегін, Олександр Книш і Юлія Столяренко.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що экс-нардепа КПУ взяли під варту на 2 місяці без права застави.