ua en ru

Екс-командир "Беркута" був помічений при розгоні акції опозиції в Москві

Екс-командир "Беркута" був помічений при розгоні акції опозиції в Москві Фото: Сергій Кусюк (колаж РБК-Україна)

Пізніше опублікували відео участі українського екс-"беркутівця" в розгоні мітингу

Колишній командир полку особливого призначення "Беркут" Міністерства внутрішніх справ України Сергій Кусюк був помічений в участі у розгоні акції проти корупції у Москві, Російська Федерація. Про це повідомляє "Дождь".

"Кусюк Сергій був у формі ОМОНу і віддавав вказівки по рації біля рамок металошукачів на Тверській вулиці, через які співробітники правоохоронних органів пропускали людей для перевірки", - йдеться в повідомленні.

Пізніше було також опубліковано відео участі екс-командира "Беркута" в розгоні мітингу в столиці РФ.

Так, заступник міністра внутрішніх справ України Сергій Яровий повідомив раніше, що полковник Сергій Кусюк втік у Крим разом з представниками донецького "Беркута". З 2015 року він перебуває в розшуку Генпрокуратури України за безпосереднє керівництво розгоном Майдану 30 листопада 2013 року.

Нагадаємо, раніше повідомлялося про заяву ГПУ, що ряду високопоставлених чиновників було підготовлено повідомлення про підозру. Поряд з колишнім президентом Віктором Януковичем та іншими чиновниками часів його правління, підозра було підготовлена для командира київського полку "Беркут" Сергія Кусюка.