ua en ru

Екс-кандидат у президенти США розповів про атаки російських хакерів на його передвиборчий штаб

Екс-кандидат у президенти США розповів про атаки російських хакерів на його передвиборчий штаб Фото: Марко Рубіо розповів про атаки російських хакерів

Хакерські атаки відбувалися вже після виходу Марко Рубіо з передвиборної гонки

Колишній кандидат в президенти США від Республіканської партії, сенатор Марко Рубіо заявив, що члени його штабу піддавалися атакам з боку російських хакерів. Про це повідомляє агентство Reuters.

Як повідомив Рубіо в ході слухань у Сенаті, хакерські атаки відбувалися вже після його виходу з передвиборної гонки - в липні 2016 року.

Також Рубіо відмовився коментувати заяву технічного експерта Клінтона Уотс, який стверджував, що хакери атакували штаб Рубіо в той час, коли він був учасником передвиборчої кампанії.

Як повідомлялося раніше, комітет з розвідки Сенату Сполучених Штатів представив перший усний звіт про розслідування втручання Росії в хід виборів президента США.

Зокрема голова комітету, республіканець Річард Берр і представник партії демократів у комітеті Марк Уорнер заявили, що обидві партії будуть спільно проводити розслідування. Вони зазначили, що не допустять міжпартійного конфлікту, подібного тому, який стався в палаті представників Конгресу.

У ході розслідування комітет має намір допитати близько 20 осіб, у тому числі зятя радника президента США Дональда Трампа Джареда Кушнера.

Нагадаємо, у США судять російського хакера.