ua en ru

Екс-кандидат у президенти США відмовилась від перерахунку голосів в Пенсільванії

Екс-кандидат у президенти США відмовилась від перерахунку голосів в Пенсільванії Фото: Партія зелених буде домагатися перерахунку голосів на деяких виборчих дільницях Пенсільванії

Суд Пенсільванії зобов'язав Джилл Стайн заплатити 1 млн доларів для подальшого розгляду справи

Ініціатор перерахунку голосів на президентських виборах в США в трьох штатах і колишній кандидат в президенти від Партії зелених Джилл Стайн відмовилася від своєї ідеї в штаті Пенсільванія. Про це повідомляє The Associated Press.

Як пише агентство, Сатйн відкликала судове клопотання через кілька днів після того, як суд зобов'язав позивачів заплатити 1 млн доларів до 5 грудня для подальшого розгляду справи.

Як пояснила Стайн у своїй заяві, ініціативу партії підтримали звичайні люди, у яких немає можливості зібрати таку суму в такий короткий термін.

"Це ще одна ознака того, що застарілий закон про вибори в Пенсільванії націлений проти виборців", - заявила колишній кандидат у президенти США.

Тим часом представники Партії зелених заявили, що будуть домагатися перегляду результатів виборів не на всій території Пенсільванії, а лише на деяких виборчих дільницях.

Як повідомлялося раніше, Стайн подавав петицію з вимогою перерахувати голоси за підсумками президентських виборів в США в трьох штатах - Пенсільванії, Вісконсін і Мічиган.

Минулого тижня Мічіган в ході перегляду голосів виборців затвердив перемогу Трампа. Віскносін погодився переглянути результати виборів. Раніше Стайн передала виборчкому штату 3,5 млн доларів на перерахунок голосів.

Нагадаємо, прихильники Трампа намагаються заблокувати перерахунок голосів.