ua en ru

Екс-голові Запорізької ОДА Пеклушенку оголошено про підозру в розгоні мітингу в січні 2014 р

Екс-губернатору Запорізької області повідомлено про підозру в організації у змові з іншими особами розгону мітингу на площі перед будівлею Запорізької облдержадміністрації.

Екс-губернатору Запорізької області повідомлено про підозру в організації у змові з іншими особами розгону мітингу на площі перед будівлею Запорізької облдержадміністрації. Про це повідомляє прес-служба прокуратури Запорізької області.

Згідно з повідомленням, слідчий відділ прокуратури Запорізької області повідомив колишньому чиновнику про підозру в організації за попередньою змовою групою осіб масових заворушень (ч.2 ст.28, ч.1 ст. 294 КК України).

13 червня Орджонікідзевський райсуд Запоріжжя обрав йому запобіжний захід у вигляді особистого зобов'язання строком на два місяці.

Досудове розслідування за фактами подій 26 січня триває.

Зазначимо, у січні 2014 р. посаду голови Запорізької ОДА займав Олександр Пеклушенко. Він був звільнений з цієї посади 3 березня 2014 р.

Нагадаємо, у середині квітня 2014 р. за аналогічним звинуваченням підозра була оголошена голові Запорізької обласної ради Віктору Межейку.