ua en ru

Екс-голова луганської поліції, в квартирі якого затримали Саакашвілі, побоюється за себе

Екс-голова луганської поліції, в квартирі якого затримали Саакашвілі, побоюється за себе Фото: Юрій Покиньборода (screenshot)

Юрій Покиньборода заявив, що його хочуть підставити, зробивши винним в арешті Саакашвілі

Колишній начальник Головного управління МВС в Луганській області Юрій Покиньборода, у квартирі якого затримали Михайла Саакашвілі побоюється, що його можуть звинуватити в арешті соратника, а також за своє життя. Про це він повідомив у відеозверненні, розміщеному в Facebook.

Покиньборода підтвердив арешт Саакашвілі в його квартирі і вважає, що його мали заарештувати разом з ним.

"Я повинен був за законом поїхати разом з Михайлом Саакашвілі в СІЗО, але мене не затримали, склали протокол обшуку, дали мені акт вилучення речей, які вилучили у мене в квартирі, але не затримали", - розповів він.

Покиньборода заявив, що його хочуть підставити, зробивши винним в арешті Саакашвілі, щоб відвернути увагу від справжніх "агентів або зрадників".

"Я буду проводити власне розслідування з цього приводу", - сказав він.

Екс-голова поліції також вважає, що поки залишився на волі тільки тому, що "вони розраховують на те, що мене хтось прибере в помсту за арешт" Саакашвілі.

Він також підкреслив, що не має відношення до арешту Саакашвілі.

Опубліковано Юрієм Покиньбородою 8 грудня 2017 р.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що Саакашвілі затримали на квартирі чинного співробітника поліції Юрія Покиньбороди, який раніше обіймав посаду начальника головного управління Національної поліції у Луганській області, а в 2016 році очолив один із департаментів Нацполіції.