ua en ru

Економіку України можна відновити за рік, - Рабінович

Економіку України можна відновити за рік, - Рабінович Фото: Вадим Рабінович (прес-служба партії "За життя")

На думку нардепа, реалізувати свій потенціал Україні "заважає нинішнє керівництво держави"

Україні знадобиться рік, для того щоб стабілізувати економічну ситуацію. Про це заявив народний депутат України та лідер партії "За життя" Вадим Рабінович в авторській програмі "Хто кому Рабінович" на телеканалі "112 Україна".

"Економічні підходи треба міняти докорінно, звільнити малий і середній бізнес від податків, вирішувати все, що не заборонено. Треба позбутися злодійкуватих менеджерів, треба їх повернути на землю, нагадати, що це народ довіряв їм розпоряджатися своїм господарством, а не ставив їх правити вічно. За всіма нашими розрахунками, треба всього лише рік, щоб виправити те, що наробили "фахівці", особливо зальотні, щоб повернути країну з того економічного глухого кута, в який її завели "реформатори", ці нездари і паразити. Нам треба просто цим часом перехворіти", – заявив Рабінович.

Також він зазначив, що Україна має великий потенціал, реалізувати який, на думку політика, "заважає нинішнє керівництво держави".

"У нас територія як Франція, Німеччина, у нас по сировині ситуація не менше і не гірше, у нас високий освітній ценз. Нам треба йти вперед. Будувати незалежну, нейтральну Україну, Швейцарію Східної Європи, що спирається на розвиток бізнесу, банківської сфери, агрокомплексу, хай-теку... Ми можемо, відновившись за рік, потім так рвонути, що нас не наздоженуть, це до нас будуть проситися безвізово приїхати і вкласти сюди гроші. Ми готуємося і серйозно готуємося не тільки до політичної перемоги, але й економічної перемозі", - додав Рабінович.