ua en ru

Економічна програма "За життя" почне виводити Україну з кризи вже через рік, - Рабінович

Економічна програма "За життя" почне виводити Україну з кризи вже через рік, - Рабінович Фото: Вадим Рабінович (прес-служба Вадима Рабіновича)

За його словами, програма допоможе якісно змінити ситуацію в країні вже найближчим часом

Програма економічного розвитку України "Сто кроків", яку розробляє партія "За життя", допоможе якісно змінити ситуацію в країні вже найближчим часом. Про це написав на своїй сторінці в Facebook лідер партії, народний депутат Вадим Рабінович.

"Україні потрібен один рік, щоб повернути економічну ситуацію в нормальне русло. І згодом країна зможе, вона буде готова демонструвати суттєві темпи економічного зростання", – заявив Рабінович.

Він підкреслив, що в розробці програми беруть участь провідні економісти світу.

"Ми як раз в ці дні працюємо з групою, на мій погляд, геніальних економістів зі всього світу. Вони повністю згодні з тією економічною програмою підйому України, яку партія "За життя" готує для виправлення ситуації бездарного правління. Ми внесли цілий ряд коректив у наші плани завдяки допомозі і критиці десятків економістів світу", – написав парламентарій.

За його словами, в результаті консультацій з провідними аналітиками програма реформ політичної партії "За життя" була відкоригована і схвалена світовим фінансовим істеблішментом.

"Головне – всі підтверджують наші з вами унікальні можливості, реальність, правильність розроблених нами економічних рецептів для відродження і піднесення України. Сьогодні ще з більшою впевненістю можна стверджувати: нам потрібен лише один рік, щоб повернути ситуацію в країні до норми, і з другого – різкий підйом", – заявив Рабінович.

Також він подякував всім українцям, які підтримують його політичну силу.

"Ми вдячні всім, хто допомагав і допомагає. Хлопці, у нас великі шанси. Не можна опускати руки. Треба вірити в Україну і вірити в себе. Ще раз переконався: ми сильні, у нас все є, нас просто грабують", – підкреслив політик.

Раніше Рабінович розповідав про роботу над створенням економічної програми "Сто кроків", яку проводить він і його однодумці, і яку вони віддали на оцінку "акулам бізнесу".

"Мова йде про економічну програму ста найважливіших кроків для України, яка вже погоджена з найбільшими міжнародними фінансовими авторитетами. Головна її мета – збудувати в Україні "Швейцарію Східної Європи". І це не просто заяви або піар – це реальність, і її так не хоче приймати нинішня влада, яка тільки і може, що піаритися на війні і злиднях українців, затягуючи їм все тугіше паски і занурюючи Україну все глибше в боргову яму. Відсутність чіткої економічної політики та кадрів для її проведення і є причиною колосального падіння рівня життя громадян", – заявив парламентарій.

Рабінович переконаний, що недостатньо інтегруватися в Європу – потрібно будувати Європу в Україні.

"Європа – це коли людина може прожити в своїй країні, жити з гордо піднятою головою, в достатку, в багатстві. Європа – це коли ти пишаєшся тим, як ти живеш. Таку Європу і треба будувати в Україні", – підкреслив він.