ua en ru

Єгор Бенкендорф може перейти на роботу у великий європейський медіа-холдинг

Єгор Бенкендорф може перейти на роботу у великий європейський медіа-холдинг Фото: Єгор Бенкендорф

Голова правління телеканалу "Інтер" Єгор Бенкендорф отримав пропозицію попрацювати в одному з найбільших медіа-холдингів Європи, цим може пояснюватися його бажання піти з поста голови правління телеканалу "Інтер". Про це в коментарі українським ЗМІ розповів французький бізнесмен і продюсер Омар Арфуш.

"Це не сюрприз для мене, що він пішов з посади. Я ще на початку літа дізнався, що у нього була пропозиція про роботу від однієї з великих європейських медіа-компаній, яка розвивається і змінює своє керівництво. Вони йому запропонували хороший контракт, і він залишив за собою право подумати до вересня. Це європейська медіа-компанія, вона працює по всій Європі, і він з ними вів переговори в Парижі. Я сподіваюся, що Єгор не образиться на мене за те, що я вам розповів", - зазначив Омар Арфуш.

Раніше ЗМІ повідомляли, що Єгор Бенкендорф після звільнення з "Інтера" має намір зосередитися над розвитком нових проектів. Зокрема, у сфері виробництва фільмів.

Єгор Бенкендорф – син відомого кінорежисера Андрія Бенкендорфа. Також відомий як автор ідеї та продюсер ряду відомих телевізійних програм, зокрема програм "Шейканемо" (ведучий - Кузьма Скрябін), "Ігри патріотів", "Битва українських міст" і ін. В рамках декількох проектів з відомими журналістами Андрієм Цаплієнком, Ольгою Клюєвою, Тарасом Говдей, Костянтином Стогнієм та Іларіоном Павлюком висвітлював трагічні події в США в 2001 році і організував серію репортажів з гарячих точок світу – Іраку, Афганістану і Пакистану.