ua en ru

У Єгипті сталося ДТП, 11 загиблих і десятки поранених

У Єгипті сталося ДТП, 11 загиблих і десятки поранених Фото: ДТП (РБК-Україна)

Поранення отримали 32 людини

В Єгипті щонайменше 11 осіб загинули, ще 32 отримали поранення в результаті аварії, яка сталася на трасі на південь від Каїра. Про це повідомляє Sky News Arabia з посиланням на дані Міністерства охорони здоров'я Єгипту.

Повідомляється, що аварія сталася в провінції Мінья, у дорожньо-транспортну пригоду потрапили кілька автомобілів.

Згідно з інформацією видання, близько 15 бригад швидкої допомоги працюють на місці події. Представник Моз Халед Мегахед повідомив, що число загиблих може зрости, оскільки деякі з поранених перебувають у важкому стані.

Нагадаємо, в серпні в результаті зіткнення двох поїздів у місті Александрія (Єгипет) загинули 49 людей. Згідно з інформацією видання, число поранених в результаті інциденту зросла до 179 осіб. Так, прем'єр-міністр Єгипту Шериф Ісмаїл підвищив ступінь готовності у лікарнях в Олександрії, щоб прийняти постраждали внаслідок зіткнення потягів. Крім того, генеральний прокурор Єгипту Набив Садок відкрив термінове розслідування інциденту.

Зіткнення поїздів сталося біля станції Хорсид, яка знаходиться між Олександрією і Каїром. Один з поїздів їхав з Каїра до Александрії, інший дотримувався і Порт-Саїда в Олександрію.