ua en ru

В Єгипті сталася стрілянина, десятки загиблих і постраждалих

В Єгипті сталася стрілянина, десятки загиблих і постраждалих Фото: стрілянина в Єгипті (pixabay.com)

У перестрілці у Каїрі загинули 14 поліцейських

В Єгипті на південному заході Каїра сталася стрілянина, загинули 14 поліцейських. Про це повідомляє AP, посилаючись на власне джерело серед місцевих чиновників.

"За словами єгипетського співробітника служби безпеки, 14 поліцейських були вбиті в ході перестрілки з бойовиками на південному заході Каїра", - йдеться в повідомленні.

Згідно з інформацією видання, обмін пострілами стався в п'ятницю в районі аль-Вахат аль-Бахрія в мухафазі Гіза, приблизно в 135 кілометрах від єгипетської столиці.

Відзначається, що ще вісім співробітників служби безпеки були поранені в результаті нападу. Жодна терористична група поки не взяла на себе відповідальність за теракт.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що в результаті нападів на військовий форпост на Північному Синаї (Єгипет) загинуло щонайменше 24 бойовика і шість солдатів і мінімум 20 військовослужбовців були поранені.

Так, напад скоїли понад 100 бойовиків, які використовували автомобільні бомби і ракетні самохідні гранати (РПГ). Джерела додали, що бойовики також зіткнулися з силами безпеки, використовуючи легкі озброєння.