ua en ru

В Єгипті бойовики підірвали дві бронемашини з поліцейськими

В Єгипті бойовики підірвали дві бронемашини з поліцейськими Фото: Єгипет

Жертвами стали 5 поліцейських

В Єгипті п'ятеро правоохоронців загинули і шестеро отримали поранення в результаті вибуху двох придорожніх мін. Про це повідомляє Reuters.

"П'ять поліцейських загинули в місті Аріш, столиці провінції Північний Синай, коли броньований автомобіль, в якому вони перебували, проїхав повз придорожні міни. Ще троє працівників правоохоронних органів при цьому постраждали. Інший спецавтомобіль приїхав на місце події і теж був підірваний, внаслідок чого отримали пошкодження ще троє силовиків", - йдеться в повідомленні.

Як відзначається, обидва вибухові пристрої були приведені в дію дистанційно.

"Відповідальність за вибух на себе ніхто не взяв, але Єгипет бореться проти бойовиків, переважно "Ісламської держави", а в Північному Синаї, де з 2013 року загинули вже сотні військових і працівників правоохоронних органів", - зазначено в матеріалі.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що в Єгипті було скоєно напад на контрольно-пропускний пункт, в результаті якого загинули п'ятеро єгипетських поліцейських

Як повідомляється, група озброєних людей в масках напала на КПП, розташований в 20 км від столиці Єгипту Каїра в районі міста Ель-Бадрашейн.