ua en ru

В Єгипті безпілотники знищили 15 причетних до теракту бойовиків

В Єгипті безпілотники знищили 15 причетних до теракту бойовиків Фото: теракт (twitter/Egypt WOT)

Сьогодні в Єгипті стався теракт в мечеті загинули 235 осіб

Єгипетські безпілотні літальні апарати нанесли ракетні удари по двох позашляховиків на півночі Синайського півострова, в результаті чого знищили 15 бойовиків, які були причетні до теракту в мечеті. Про це сообщает телеканал Sky News Arabia з посиланням на джерела в єгипетській службі безпеки.

Повідомляється, що удари були нанесені в пустельній місцевості недалеко від села Аль-Равда, яка знаходиться в районі Ель-Аріша. За даними видання, цей район є опорним пунктом екстремістів.

Єгипетські силовики продовжують шукати залишилися бойовиків, які вчинили теракт.

Нагадаємо, за останніми даними, кількість загиблих в результаті вибуху і стрілянини в мечеті на півночі Синайського півострова Єгипту зросла до 235 осіб.

Зазначимо, що теракт стався в місті Бір-ел-Абд, в 40 км від північно-синайській столиці Ел-Аріша. Крім вибуху, під час проповіді в мечеті сталася стрілянина. Група чоловіків на чотирьох позашляховиках відкрила вогонь по прихожанам. Про це повідомили троє поліцейських на умовах анонімності, оскільки вони не мали повноважень давати коментарі журналістам. Вони також розповіли про те, що жертв доставили в місцеві лікарні.