ua en ru

Єфремов просить суд не заарештовувати його

Лідер фракції Партії регіонів у Верховній Раді 7 скликання Олександр Єфремов просить Печерський районний суд Києва не обирати запобіжний захід у вигляді утримання під вартою. Про це він заявив під час судового засідання.

За його словами, в цьому немає необхідності. "Тому що я нікуди не збираюся бігти", - заявив Єфремов.

Щодо застави в 3 млн грн, який запросило обвинувачення, Єфремов заявив, що не має в своєму розпорядженні такими засобами. "У мене такої суми немає. І зібрати її самостійно буде проблематично", - зазначив екс-нардеп.

Він вважає кримінальне провадження, яке відкрили проти нього, надуманим. "Мене звинувачують в тому, що... 16 січня 2014 р. під час пленарного засідання Ради, відповівши на питання голови лічильної комісії, я вплинув на порядок денний", - заявив Єфремов.

Єфремов просить суд не заарештовувати його

(Джерело фото: @news112ua)

Нагадаємо, влітку 2014 р. СБУ почала перевірку Олександра Єфремова на причетність до фінансування сепаратистів у Луганській області.

На початку січня 2015 р. ГПУ ініціювала досудове розслідування причетності Олександра Єфремова і нардепа від "Опозиційного блоку" Наталії Королевської до фінансування бойовиків на Донбасі.

14 лютого 2015 р. ГПУ спільно з СБУ затримала Єфремова.