ua en ru

Єфремов прогнозує, що сьогодні депутати ВР припинять роботу близько 23:00

Лідер фракції Партії регіонів Олександр Єфремов припускає, що сьогодні депутати припинять свою роботу близько 23:00. Про це він заявив на сьогоднішньому брифінгу у Верховній Раді (ВР) України, передає кореспондент РБК-Україна.

"Ми проголосували за те, щоб працювати сьогодні до закінчення розгляду даного документа (КПК). Але враховуючи те, що він об'ємний, і прогнозувати те, як піде його розгляд у залі практично не можливо, то спікер парламенту зробив обмовку по можливостям, які є у депутатів. Природно, якщо ми об 11 вечора, працюючи над цим документом, відчуємо, що далі робота може бути неконструктивною, ми приймемо відповідне рішення, щоб перенести її рішення на більш пізній час", - сказав Єфремов.

На питання журналістів, чи передбачається блокування трибуни з боку опозиції, Єфремов відповів: "Думаю, що наші колеги не забувають, що цей тиждень страсний ... і в цей час робити якісь силові дії і лаятися в залі - це настільки непотрібне справа, що навряд чи хтось піде на ці дії".

ВР почала розгляд у другому читанні президентського проекту Кримінально-процесуального кодексу. Депутати розглянуть дві таблиці правок до проекту, які нараховують близько 4 тис. зауважень до первісної редакції КПК.

Нагадаємо, Рада прийняла КПК в першому читанні 9 лютого 2012 р.