ua en ru

Єфремов: Переговори з представниками Євросоюзу щодо долі Тимошенко йдуть у конструктивному руслі

Лідер парламентської фракції Партії регіонів Олександр Єфремов підтвердив факт сьогоднішньої ранковий зустрічі з представниками Євросоюзу і зазначив, що переговори щодо долі Тимошенко йдуть у конструктивному руслі. Про це Єфремов заявив під час брифінгу у Верховній Раді Україні, передає кореспондент РБК-України.

"Дійсно в мене з ранку була зустріч з послом Європарламенту паном Тейшейрою, з представником народної партії в Європарламенті, керівником комітету у закордонних справах паном Броком і керівником альянсу прогресивних соціалістів і демократів в Європарламенті паном Шульцем. Ми мали досить довгу розмову з усіх проблем, які існують, у політичному і зовнішньополітичної діяльності нашої держави, дискусія буде продовжена далі, ми домовилися ", - заявив Єфремов.
Не дивлячись на домовленість не розголошувати хід переговорів, Єфремов все ж зазначив, що спілкування відбувається "вільно і дуже конструктивно, сторони висловлюють свої точки зору ... і намагаються зрозуміти один одного", за словами Єфремов у переговірників є загальна платформа для подальшого діалогу.
Крім того, як повідомив Єфремов РБК-Україна у Партії регіонів "існує план дій, своєрідна дорожня карта з Євросоюзом з тих питань, які ми повинні вирішити до саміту, грудневого, цього року. З боку Україна всі дані питання будуть вирішені", - сказавЄфремов.