ua en ru

Єфремов обіцяє участь у прийнятті держбюджету 203 депутатів від ПР

Лідер фракції Партії регіонів Олександр Єфремов обіцяє участь у завтрашньому голосуванні за прийняття державного бюджету України на 2014 р. 203 депутатів від Партії регіонів. Про це Єфремов заявив на брифінгу у Верховній Раді України, передає кореспондент РБК-Україна.

"Ми плануємо завтра розглядати бюджет. Ми вважаємо, що бюджет підготований до того, щоб його прийняти в цілому і будемо робити все можливе для того, щоби він був прийнятий. Більш того, я можу сказати, що із 205 членів фракції ПР в залі будуть присутні 203 особи", - заявив Єфремов.

На уточнююче питання журналіста про те, чи збирає Партія регіонів підписи для того, щоб провести виїзне засідання ВР, Єфремов відповів, що вони постійно чимось збирають підписи "і не проходить і тижня, щоб вони під чимось не збирали підписи".

У той же час він підкреслив, що на даний момент ПР готова приймати бюджет у сесійній залі парламенту: "Ми маємо намір приймати бюджет в залі. Якщо наші колеги створять нестерпні умови в залі, ми будемо приймати рішення. Але поки що ніяких інших форматів проведення нашої роботи поза сесійною залою ми не розглядали. Ми вважаємо, що ми можемо прийняти бюджет в залі, ми вважаємо, що в опозиції нема ніяких підстав навіть моральних для того, щоб перешкоджати прийняттю бюджету".

Нагадаємо, станом на 15 січня 2014 р. фракція Партії регіонів налічує 204 депутати. Проте сьогодні п'ять нових депутатів-мажоритарників склали присягу народного депутата, один з яких - депутат Микола Круглов вже подав заяву на вступ у фракцію Партії регіонів.