ua en ru

Єфремов прогнозує відставок міністрів Кабміну Азарова

Голова фракції Партії регіонів Олександр Єфремов прогнозує, що найближчим часом в Кабінеті міністрів України будуть кадрові перестановки, але на сьогодні питання відставки міністрів не піднімається. Про це Єфремов заявив в ході сьогоднішнього брифінгу після погоджувальної ради депутатських груп та фракцій ВР, передає кореспондент РБК-Україна.

"Так, ми дійсно обговорювали цілу низку гострих питань з урядом, які є в країні, в економіці, фінансовій сфері, в міністерствах... У нас була гостра дискусія, і депутати у процесі цієї дискусії пред'являли претензії до ряду міністерств і відомств, до керівників. Ми домовилися, що всі питання, які депутати вважають за потрібне для рішення, повинні бути подані найближчим часом прем'єр-міністру (Миколи Азарова) і всі ті претензії, які є за керівникам центральних органів виконавчої влади, вони теж можуть подати прем'єр-міністру. Потім після аналізу... будуть прийматися відповідні рішення", - заявив Єфремов.

У той же час він зазначив, що трансформації в Кабміні будуть відбуватися, "але на сьогоднішній день ніяких персональних обговорень, тим більше персональних питань щодо відставки якихось міністрів немає".