ua en ru

ЄБРР відкрив друге регіональне представництво в Україні

ЄБРР відкрив друге регіональне представництво в Україні Фото: ЄБРР відкриває друге регіональне представництво в Україні

ЄБРР відкрив регіональне представництво в Харкові

Європейський банк реконструкції та розвитку відкрив друге представництво в Харкові за фінансової підтримки ЄС в рамках ініціативи EU4Business. Про це повідомляє прес-служба представництва ЄС в Україні.

Представництво в Харкові буде виконувати функцію регіонального центру Банку на сході України, який вважається промисловим регіоном держави.

Наголошується, що представництво в Харкові дозволить зміцнити діяльність ЄБРР в країні і полегшити доступ до експертної допомоги для малих і середніх підприємств у регіоні.

"Східна Україна - важливий регіон для економіки і для нас в тому, що стосується потенціалу малих і середніх підприємств. Близькість представництва до підприємств регіону допоможе його розкрити", - заявив керуючий директор ЄБРР у країнах Східної Європи та Кавказу Франсіс Маліж.

Крім того, ЄС та ЄБРР оголосили 14 партнерів центрів підтримки бізнесу в рамках EU4Business, які почнуть функціонувати в першій половині 2017 року в 15 населених пунктах по всій країні.

Таким чином, обрані ЄС і ЄБРР партнери будуть розташовані в Чернігові, Дніпрі, Краматорську, Івано-Франківську, Харкові, Хмельницькому, Кропивницькому, Києві, Львові, Миколаєві, Одесі, Рівному, Вінниці, Запоріжжі, Полтаві.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що регіональний офіс ЄБРР в Харкові почне роботу в готелі Ярославського.