ua en ru

eBay дозволить приміряти одяг через інтернет

Компанія eBay збирається в найближчому майбутньому запустити сервіс, що дозволяє "одягати" вподобану з мережевого каталогу одяг на тривимірну модель власного тіла.Купувати речі в інтернеті дуже зручно.

Компанія eBay збирається в найближчому майбутньому запустити сервіс, що дозволяє "одягати" вподобану модель з мережевого каталогу на тривимірну модель власного тіла.

Для того щоб полегшити життя шанувальникам мережевих покупок, найбільший у світі інтернет-аукціон eBay купив компанію PhiSix, що займається розробкою сервісу, який дає можливість "приміряти" предмети гардеробу на тривимірну модель людини.

Це дозволить зрозуміти, як саме "сидить" одяг і як буде він виглядати зі сторони. Можна задати параметри власного тіла (виходячи зі своїх розмірів), а то раптом вподобана сорочка буде тиснути в плечах?

Компанія планує продавати віртуальні примірочні інших сайтів і виробникам одягу, тому цілком можливо, що скоро в інтернет-каталозі Adidas з'явиться унікальна можливість. Ну і, звичайно ж, в першу чергу eBay додасть цю функцію до себе.