ua en ru

E&Y та PwC запропонували свої моделі реформування МЕРТ

Агентства Erns &Young та PricewaterhouseCoopers Україна запропонували свої можелі реформування Міністерства еконоімческого розвитку і торгівлі (МЕРТ). Презентація пропозицій відбулася 23 квітня під час зустрічі представите лей агентства з главою МЕРТ Ігорем Прасоловим в рамках другого етапу роботи над реформування міністерства, сказано в повідомленні прес-служби МЕРТ.

«У нас є власні напрацювання, а у вас - великий досвід роботи та розуміння українського ринку. Проаналізувавши нашу діяльність і застосувавши передовий світовий досвід, ми хочемо побудувати ефективне міністерство, вибравши найбільш оптимальний варіант управління економікою саме в Україні. Нам потрібно дуже швидко визначитися і приймати рішення в максимально стислі терміни, з тим, щоб вже після травневих свят приступити до роботи», - сказав Прасолов.

У відповідь представник Ernst&Young Артем Козловський заявив, що агентства готові підтримати ініціативу міністра. «Для нас це не тільки цікаве завдання - зробити консультаційний проект, ми знаємо, що ви робите і хочемо, щоб у вас все вийшло, щоб бізнесу - і українському, і світовій - комфортно працювалося в Україні», - зазначив Козловський.

Нагадаємо, в січні ц.р. була розроблена концепції реформування МЕРТ. У лютому-березні було проведено перший етап відбору міжнародних консалтингових компаній. У рамках другого етапу відбору Ігорем Прасоловим було запропоновано Ernst&Young та PricewaterhouseCoopers Україна підготувати пропозиції щодо етапів, орієнтовного графіка робіт і організаційного забезпечення реалізації проекту з модернізації МЕРТ.