ua en ru

E-Pay вважає безпідставними звинувачення компанії у фінансуванні тероризму

Керівництво фінансової компанії E-Pay вважає безпідставними звинувачення компанії у фінансуванні тероризму, так як компанія ніякого відношення до діяльності самопроголошених ДНР і ЛНР не має. Про це йдеться в повідомленні прес-служби компанії.

"У зв'язку з поширеною інформацією в різних ЗМІ України 14 січня 2016 року щодо наявних підозр у органів СБУ до фінансової компанії ТОВ "Е-ПЕЙ" у фінансуванні тероризму ДНР і ЛНР, керівництво компанії офіційно заявляє: "ФК ТОВ "Е-ПЕЙ" ніколи не здійснювала свою діяльність на окупованих територіях, після ознайомлення з постановою НБУ №466 від 06/08/2014", - йдеться в повідомленні.

У прес-службі запевняють, що "за роки роботи на українському ринку E-PAY зарекомендувала себе, як стабільно працююча і надійна компанія в області електронних платежів, яка вела і веде свою діяльність виключно в правовому полі України".

За словами керівництва фінансової компанії, на сьогоднішній день заарештований рахунок у банку ВБР не використовувався ФК ТОВ "Е-ПЕЙ" з моменту його відкриття.

"Зі свого боку ми хотіли б звернути увагу на те, що на даний момент, в черговий раз, органи СБУ підозрюють компанію, не маючи абсолютно ніяких доказів. Із судових рішень у даній справі видно, що слідчі СБУ вказали у своїх документах некоректну інформацію. Слідство не веде належного розслідування і не шукає підозрюваних людей, а всі їхні дії спрямовані виключно на блокування функцій компанії, яка працює у відповідності із законодавством України, сплачує податки, створює робочі місця", - заявляють в прес-службі компанії E-Pay.

Підкреслюється, що фінансова компанія E-Pay c 2009 року "стабільно працює та розвивається на українському ринку в області електронних платежів". Вона є процесинговою компанією, і "основні сили спрямовує на забезпечення надійності і стабільності роботи системи".

"Сьогодні здійснювати прийом платежів на терміналах самообслуговування з використанням ПО E-PAY можна в будь-якому регіоні України. Компанія дорожить своєю репутацією, клієнтами і партнерами, тому слід високим стандартам і принципам", - резюмували в прес-службі.