ua en ru

Джордж Буш-старший був госпіталізований з переломом шийного хребця

Джордж Буш-старший був госпіталізований з переломом шийного хребця Фото: Джордж Буш-старший

Життю політика нічого не загрожує

Колишній Президент США Джордж Буш-старший був госпіталізований з переломом шийного хребця, загрози життю політика немає. Про це в Twitter повідомив його прес-сектретарь Джим МакГрат.

"41-й (Президент США - ред.) сьогодні впав в своєму будинку в штаті Мен і зламав шийний хребець. Його стан оцінюється як стабільний - він відчуває себе нормально - але поки що йому необхідно носити шийний корсет", - написав МакГрат.

Джордж Буш-старший - 41-й президент США (у 1989-1993 роках), віце-президент за Рональда Рейгана (1981-1989 роках), конгресмен, дипломат, директор Центральної розвідки, батько 43-го президента США Джорджа Буша-молодшого і Джеба Буша, який нещодавно заявив про намір балотуватися на пост глави держави. Найстаріший з нині живих Президентів США.

Стоит отметить, что Джордж Буш-старший страдает болезьнью Паркинсона, и, по этой причине он передвигается в инвалидной коляске. С ноября 2012 г. по декабрь 2013 г. он находился в госпитале Methodist, куда попал для лечения бронхита.

Также, в декабре прошлого года у Буша-старшего были проблемы с дыханием, в результате чего он попал в больницу. Правда госпитализация была лишь мерой предосторожности, так как врачи не видели в этом опастности, которая бы вызвала опасение за здоровье экс-президента США.

Нагадаємо, держсекретар США Джон Керрі доставлений був госпіталізований після падіння з велосипеда у Франції.