ua en ru

Джордж Буш-старший госпіталізований

Джордж Буш-старший госпіталізований Фото: Джордж Буш-старший

Причиною госпіталізації стало інфекційне захворювання

Колишній президент Сполучених Штатів Америки (США) Джордж Буш-старший був госпіталізований в одну з клінік Х'юстона. Про це повідомив прес-секретар екс-глави держави Джим Макграт у Twitter.

Повідомляється, що причиною госпіталізації стало інфекційне захворювання. 93-річний Буш-старший був госпіталізований вранці в неділю, на наступний день після похорону своєї дружини Барбари Буш, яка померла 17 квітня.

Зазначимо, Джордж Буш-старший був 41-м президентом США і керував країною з 1989 по 1993 роки. Він є батьком 43-го президента-республіканця Джорджа Буша-молодшого, який займав керував Штатами два терміни поспіль - з 2001 по 2009 рік.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що у США померла Барбара Буш - дружина 41-го президента США Джорджа Буша старшого, мати 43-го президента США Джорджа Буша молодшого.

Наголошується, що Буш було госпіталізовано з пневмонією в грудні 2013 року. У 2008 році нею була перенесена перфорована виразка. На початку березня 2009 року Барбара Буш перенесла успішну операцію на серці з протезування клапана аорти. 1 січня 2014 року була госпіталізована до лікарні у Х'юстоні (штат Техас) з ознаками пневмонії на ранній стадії.