ua en ru

Джемілєв: до Криму із Сирії вже привезли 10 загиблих російських солдатів

Джемілєв: до Криму із Сирії вже привезли 10 загиблих російських солдатів Фото: Мустафа Джемілєв

Нардеп розповів про те, що РФ безпосередньо посилає свої війська до гарячої точки на Близькому Сході

Російська Федерація безпосередньо посилає свої війська до Сирії, а загиблих російських військових уже доставляють до Криму. Про це заявив уповноважений Президента України у справах кримськотатарського народу, депутат Верховної Ради Мустафа Джемілєв в ефірі телеканалу "112 Україна".

"Російська сторона вже безпосередньо посилає свої війська. Вже близько десятка трупів привезли до Севастополя, їх відправляють до Сирії на війну. 10 трун надійшло в Севастополь, і це тільки в Севастополь", - розповів Джемілєв.

Раніше у вересні повідомлялося про те, що до Севастополя доставлено 10 загиблих у Сирії російських військовослужбовців. При цьому російські ЗМІ посилалися на людину, яка була присутня на панахиді.

Нагадаємо, сирійські повстанці заявили, що військове втручання РФ у конфлікт у Сирії загрожує Москві "новим Афганістаном". "Росіяни ризикують отримати новий Афганістан, у якому вони будуть отримувати солдатів, що надсилаються сюди, назад вже у трунах", - заявив один з опитаних Reuters повстанців.