ua en ru

Двох працівників житомирської кіберполіції викрили у хабарництві

Двох працівників житомирської кіберполіції викрили у хабарництві Фото: затримання житомирських кіберполіцейських

Вони вимагали 1 тис. доларів від чоловіка, підозрюваного в інтернет-шахрайстві

У Житомирській області двох співробітників кіберполіції викрили у хабарництві. Про це повідомляє прес-служба Департаменту внутрішньої безпеки Національної поліції України.

"Співробітники одного з відділів Поліського управління кіберполіції зажадали від підозрюваного у вчиненні шахрайських дій, пов’язаних із використанням інтернет-ресурсів, тисячу доларів США. Ця сума призначалася за повернення вилученого у чоловіка майна та за непритягнення його до кримінальної відповідальності", - йдеться в повідомленні.

Зазначено, що про оборудки житомирських поліцейських поінформували керівництво Департаменту кіберполіції Нацполіції.

altaltaltalt
Фото: затримання на хабарі кіберполіцейських

"Реакція була однозначною - очищення підрозділу від подібних працівників. Майори поліції кошти від заявника отримали, однак скористатися ними не встигли. Разом із речовими доказами їх затримали працівники внутрішньої безпеки, обласної прокуратури та управління СБУ. Фігуранти затримані в порядку ст. 208 КПК України", - доповіли у відомстві.

Нагадаємо, раніше двох львівських прикордонників - керівників середньої ланки - затримала на хабарі СБУ спільно з Військовою прокуратурою та внутрішньої безпекою Держприкордонслужби.