ua en ru

Двоє російських опозиціонерів попросили про політичний притулок в Україні

Двоє російських опозиціонерів попросили про політичний притулок в Україні Фото: українські прикордонники (dn.gov.ua.jpg)

Росіяни належать до опозиційного блоку Олексія Навального

На одному з пунктів пропуску на кордоні України з Російською Федерацією двоє російських опозиціонерів попросили політичного притулку. Про це повідомляє пресс-служба Державної прикордонної служби України.

"Сьогодні вранці в одному з пунктів пропуску на кордоні з Росією до представників Держприкордонслужби України звернулися двоє громадян Росії. Росіяни заявили, що знаходяться в одному з опозиційних нинішньої російської влади політичного блоку і попросили політичного притулку на території України", - йдеться в повідомленні.

Повідомляється, що під час фільтраційних заходів, які проводилися спільно з співробітниками СБУ, було встановлено, що ці громадяни належать до опозиційного блоку Олексія Навального і за політичну діяльність піддаються переслідуванню.

Зараз обох чоловіків пропущено через кордон у встановленому порядку. Їх направили в міграційну службу.

Нагадаємо, сьогодні повідомлялося, що у глави Фонду боротьби з корупцією Олексія Навального практично немає шансів стати зареєстрованим кандидатом на президентських виборах Російської Федерації (РФ) через його судимість.