ua en ru

Двоє російських офіцерів на Донбасі скоїли збройне пограбування місцевих жителів, - розвідка

Двоє російських офіцерів на Донбасі скоїли збройне пограбування місцевих жителів, - розвідка Фото: бойовики на Донбасі (youtube screenshot/RafaVideoart channel)

Російські офіцери пограбували кілька приміщень цивільних осіб

На Донеччині двоє російських офіцерів із застосуванням зброї пограбували кілька приміщень місцевих жителів. Про це повідомляє Головне управління розвідки Міністерства оборони України у Facebook.

"У з'єднаннях та частинах 1 (Донецьк) і 2 (Луганськ) АК ЗС РФ продовжує зростати кількість злочинів та протиправних дій відносно цивільного населення. Два російські офіцери 9 окремого штурмового мотострілецького полку морської піхоти (Новоазовськ) 1 АК з метою особистого збагачення здійснили збройне пограбування кількох приміщень цивільних осіб", - йдеться в повідомленні.

Обстановка на тимчасово окупованих теріторіях Донецької і Луганської областей станом на 5 липня Російським окупаційним...

Опубліковано Головне управління розвідки Міністерства оборони України 5 липня 2017 р.

Нагадаємо, 20 червня розвідка повідомляла, що на Донбасі бойовики відкрили вогонь по місцевим жителям, які намагалися перешкодити мародерству. Згідно з повідомленням, бойовики, перебуваючи в стані алкогольного сп'яніння, намагалися демонтувати вежу високовольтної лінії електропостачання, та місцевими мешканцями, які намагалися не допустити мародерство. Отримавши опір, злочинці відкрили вогонь із стрілецької зброї.