ua en ru

Двоє киян розбилися в аварії на горі у Закарпатській області

Двоє киян розбилися в аварії на горі у Закарпатській області Фото: ДТП на Закарпатті (zk.npu.gov.ua)

Автомобль з київськими туристами впав у провалля із гори Близниця на Драгобраті

У Рахівському районі у Закарпатській області сталась аварія із двома туристами з Києва. Їх автомобіль зірвався у провалля на горі Близниця, передає поліція Закарпатської області.

Зазначається, що туристами виявились батько з сином. Від отриманих травм вони загинули на місці. Поліція за даним фактом відкрила кримінальне провадження.

За даними поліції, інформація про зникнення двох людей надійшла 15 вересня 2018 зранку. Батько з сином виїхали напередодні з Києва пізно ввечері в гори на позашляховику марки Dоdge Ram і не повернулися. Мобільного зв'язку з ними немає.

"Невдовзі на горі Близниця виявили розбитий джип із тілами обох зниклих киян - 48-річного батька і 27-річного сина... За попередньою інформацією, 27-річний водій розвертався на горі Близниця, машину знесло в кювет, а далі вона перекинулася й полетіла з гори донизу. Загалом джип пронесло близько 300 метрів. Водій та пасажир від отриманих травм загинули", - зазначили в поліції.

Двоє киян розбилися в аварії на горі у Закарпатській області
Двоє киян розбилися в аварії на горі у Закарпатській області

Фото: ДТП на Закарпатті (zk.npu.gov.ua)

Правоохоронцями в рамках відкритого за даним фактом провадження призначено низку технічних експертиз з метою з’ясування обставин трагедії в горах.

Нагадаємо, 15 вересня в Суворовському районі міста Одеса маршрутне таксі потрапило в ДТП. У результаті постраждали 9 осіб, серед яких троє дітей.