ua en ru

В Києві 24 і 25 червня буде обмежено рух транспорту

В Києві 24 і 25 червня буде обмежено рух транспорту Фото: ограничение движения в Киеве (коллаж РБК-Украина)

Обмеження вводяться в зв'язку з проведенням "КІА Драйв Тур 2017"

Із 24 до 25 червня через проведення "КІА Драйв Тур 2017" заборонять рух транспорту на Контрактовій площі, вулицях Іллінській та Григорія Сковороди. Про це повідомляє Київська міська державна адміністрація (КМДА).

Із 6:00 24 червня до 22:00 25 червня у зв’язку з проведенням заходу "КІА Драйв Тур 2017" буде заборонено рух усіх видів транспортних засобів на Контрактовій площі, вул. Іллінській, вул. Григорія Сковороди. З цього приводу підписане відповідне розпорядження КМДА № 740.

На цей період у роботу маршрутів наземного пасажирського транспорту загального користування, шлях курсування яких проходить через місце проведення заходу, будуть внесені зміни.

Нагадаємо, раніше були пояснені переваги реконструкції Шулявського мосту. Реконструкція передбачає розширення моста з п'яти до восьми смуг з добудовою з'їздів-заїздів з боку цеху заводу "Більшовик".

"За попередніми оцінками, варіант, який схвалили фахівці містобудівної ради, буде коштувати 400 мільйонів гривень. Чималі гроші, але це кошти, прийнятні для міста. Решта варіантів були значно дорожче: до 1,5 мільярда гривень. Різниця в мільярд - це до 10 дитячих садків або 5 шкіл ", - сказав замголови КМДА.