ua en ru

Рух на пункті пропуску "Солотвино - Сігету Мармацієй" буде обмежений на два місяці, - ГПСУ

Рух на пункті пропуску "Солотвино - Сігету Мармацієй" буде обмежений на два місяці, - ГПСУ Фото: кордон (flickr.com/Lietuvos Respublikos Seimas)

Обмеження діятимуть з 11 вересня до 30 листопада

Рух на пункті пропуску "Солотвино - Сігету Мармацієй" на кордоні з Румунією буде обмежений з 11 вересня до 30 листопада 2017 року. Про це Державна прикордонна служба України (ДПСУ) повідомила на сторінці в Facebook.

"За інформацією румунської сторони, з 11 вересня по 30 листопада 2017 року з 22:00 до 05:00 будуть проводитись ремонтні роботи по відновленню мосту через річку Тиса. У зв'язку з цим пропуск транспортних засобів та пішоходів у пункті пропуску "Солотвино - Сігету Мармацієй" буде обмежено", - говориться в повідомленні.

Держприкордонслужба України попросила громадян враховувати обмеження перед плануванням маршруту закордонних поїздок.

ДО ВІДОМА ГРОМАДЯН, ЯКІ ПЛАНУЮТЬ ЗАКОРДОННІ ПОЇЗДКИ!☝️☝️☝️ По інформації Румунської Сторони з 11 вересня 2017 року по...

Опубліковано Державна прикордонна служба України 5 вересня 2017 р.

Нагадаємо, у серпні ДПСУ повідомила, що за роки незалежності на українському кордоні правоохоронці затримали 120 тисяч незаконних мігрантів. Про цьому пік потоку зафіксували в 1994-1999 роках, коли були затримані більше 65 тисяч іноземців.