ua en ru

Два "злодія в законі" і кримінальний авторитет видворено з України

Територію України залишили два "злодія в законі" і кримінальний авторитет - син голови Кутаїського клану "коронованих злодіїв".

В результаті проведення працівниками Головного управління по боротьбі з організованою злочинністю (ГУБОЗ) операції, територію України залишили два "злодія в законі" і кримінальний авторитет - син голови Кутаїського клану "коронованих злодіїв". Про це повідомляє прес-служба ГУБОЗ МВС України (фото).

Відомо, що чоловіки користуються великим авторитетом в кримінальному середовищі і підтримують злочинні традиції. Один із "злодіїв" на прізвисько "Полі", згідно з рішенням одного з районних судів міста Києва, ще в жовтні 2013 р. був примусово видворено за межі території України із забороною в'їзду терміном на три роки. Однак порушив закон і знову нелегально повернувся в Україну.

Згідно з повідомленням МВС, він курирував вчинення злочинів майнового характеру. Інший, "Валера Кутаїський" завідував "гастролерами», які приїжджали з-за кордону для здійснення злочинів. Третім затриманим був кримінальний авторитет, який також претендує на "посаду" в злодійському світі, син одного з найвпливовіших "злодіїв в законі" по прізвиську "Дато Кутаїський" або "Коляско", який зараз за кордоном очолює "Кутаїський клан".

Зупинили і затримали злочинців Губозівці, коли ті пересувалися на двох позашляховиках в Шевченківському районі р. Києва. Після перевірки законності перебування чоловіків на території України, їх вигнали з забороною приїжджати в країну протягом наступних 3 років.

Два "злодія в законі" і кримінальний авторитет видворено з України