ua en ru

Думчев звернув увагу на недоліки в роботі столичної влади

Лідер партії "Рух за реформи" і кандидат у мери Києва Сергій Думчев звернув увагу на недоліки в роботі столичної влади. Зокрема, лідер партії "Рух за реформи" сказав, що прибирати місто потрібно було протягом останніх півтора років, передає "112 Україна".

"Соромно піаритися за рахунок платників податків, так ще і на те, що влада повинна робити щодня, а не тільки перед виборами. Я радий, що міська влада виділила у цьому році на озеленення мого міста безпрецедентну суму - 128 млн грн. Я навіть не сумніваюся, що вона їх "освоїла". Ось тільки зеленішим Київ чомусь не став. Забудовники нищили сквери і парки нашого міста, так і продовжують це робити. Це бачать всі кияни, тільки влада робить вигляд, що все нормально. Влада організовує суботник і відвідує його чомусь лише напередодні виборів", - зазначає Думчев.

Лідер партії "Рух за реформи" зазначає, що за останній рік нічого не робилося для перетворення Києва на європейську столицю.

У прес-службі партії додали, що під час суботника мешканці будинку на бульварі Тараса Шевченка, 11 цілий день не могли виїхати з підземного паркінгу свого будинку.

Відзначається, що в рамках реконструкції дорожнього покриття на бульварі ремонтники прямо біля виїзду розкопали велику яму. Таким чином, з паркінгу не змогли виїхати більше 50 автомашин. У партії додали, що мешканці будинку мають намір написати офіційну скаргу і звернутися до суду.