ua en ru

У ДУК "Правий сектор" розповіли, чому Ярош склав з себе повноваження

У ДУК "Правий сектор" розповіли, чому Ярош склав з себе повноваження Фото: спікер ДУК "Правий сектор" Андрій Шараскін

В Добровольчому корпусі вважають, що Ярош склав повноваження, розуміючи, що частина ПС вимагає різкої радикалізації

Дмитро Ярош склав повноваження лідера "Правого сектора", розуміючи, що частина ПС вимагає різкої радикалізації. Про це заявив спікер українського Добровольчого корпусу "Правий сектор" Андрій Шараскін в ефірі телеканалу "112 Україна".

"Я думаю, це природний процес росту організації, який безпосередньо показав нам, що організація неоднорідна в якості способів досягнення нашої спільної мети - створення Українське самостійної соборної держави. Дмитро Анатолійович виважено підійшов до цього питання, розуміючи, що частина членства вимагає різкої радикалізації, вважаючи це неприпустимим, але, безумовно, говорячи про те, що вони мають право на таку думку", - зазначив він.

"Щоб не впливати на їх рішення і виявити самостійні рішення іншої категорії членства, які підтримують його основи і бачення провідника, висловив свою позицію про відсторонення від виконання обов'язків провідника національно-визвольного руху. У цьому він категоричний", - додав Шараскін.

Нагадаємо, 11 листопада депутат Верховної Ради Дмитро Ярош заявив про складання з себе повноважень керівника національно-визвольного руху "Правий сектор".

У свою чергу, ДУК "Правий сектор" висловився проти відставки Яроша і попросив екс-лідера "Правого сектора" їх очолити.