ua en ru

ДУК "Правий сектор" залишиться на базі "Десна", - Ярош

ДУК "Правий сектор" залишиться на базі "Десна", - Ярош Фото: Дмитро Ярош

Генштаб погрожував "Правого сектору" силовим розгоном

Лідер партії "Правий сектор" Дмитро Ярош домовився про те, щоб український добровольчий корпус (ДУК) з однойменною назвою залишився базуватися в навчальному центрі ВСУ "Десна". Про це він повідомив у своєму Facebook.

"Тільки що домовилися про те, що навчальний центр (ДУК ПС) у "Десні" залишається на місці. Сподівань на розуміння ситуації Порошенко - все менше. Складається враження, що для нього українські добровольці несуть велику загрозу, ніж російсько-терористичні війська, які окупували український Крим і частину Донбасу", - повідомив Ярош.

Тільки що домовилися про те, що навчальний центр (ДУК ПС) у "Десні", поки що, лишається на місці.Надій на розуміння си...

Posted by Дмитро Ярош on 9 Май 2015 г.

Зазначимо, раніше з'явилася інформація про те, що Генштаб погрожував "Правого сектору" силовим розгоном, якщо члени ДУК не покинуть добровільно базу "Десна".

Проте пізніше Міноборони спростувало цю інформацію, заявивши, що в приміщенні, яке займають бійці ДУК планується ремонт.

"Про це рішення керівництва українського Добровольчого корпусу було повідомлено заздалегідь з проханням прискорити процес прийняття рішення щодо офіційного входження до складу Збройних Сил України", - йдеться в повідомленні прес-служби Міноборони.

Нагадаємо, раніше на блокпосту обстріляли машину ДУК "Правий сектор".