ua en ru

ДТП на Волині: внаслідок аварії загинули 4 людини

ДТП на Волині: внаслідок аварії загинули 4 людини Фото: ДТП на Волині

Триває слідство

Внаслідок дорожньо-транспортної пригоди (ДТП) на Волині, у ході якої зіткнулися Renault Kangoo та Mercedes-Benz, загинули 4 людини. Про це йдеться у повідомленні прес-служби Головного управління Національної поліції у Волинській області.

"Учора, 25 липня, ввечері близько 21 години на автодорозі Устилуг-Луцьк-Рівне в селі Усичі Луцького району, зіткнулись два легковика: Renault Kangoo та Mercedes-Benz. Внаслідок автопригоди загинуло четверо людей", - йдеться у повідомленні.


Як повідомляється, в автомобілі Renault Kangoo перебували 37-річний водій та 21-річний пасажир - жителі обласного центру. Водій, ймовірно, виїхав на смугу зустрічного руху, внаслідок чого скоїв зіткнення з легковим автомобілем Mercedes-Benz. За кермом легковика перебував 22-річний мешканець Рівненської області. В салоні автомобіля було ще два пасажири 21-річний та 27-річний мешканці Рівненської області.

"Внаслідок дорожньо-транспортної пригоди водій автомобіля Mercedes-Benz від отриманих травм помер на місці пригоди. Пасажир автомобіля Renault Kangoo загинув на місці пригоди. Пасажир автомобіля Mercedes-Benz 27-річний рівненчанин помер в кареті швидкої допомоги", - йдеться у повідомленні.

Крім того, повідомляється, що 21-річного жителя Рівненської області, який постраждав в ДТП на Волині, доставлено до Луцької міської клінічної лікарні.

ДТП на Волині

Фото: ДТП на Волині

"Сьогодні, 26 липня у реанімаційному відділенні Луцької міської клінічної лікарні помер водій автомобіля Renault Kangoo", - додають у відомстві.

ДТП у Волинській області

Фото: ДТП у Волинській області

Відомості за даним фактом внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч.3 ст. 286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) Кримінального кодексу України. Триває слідство.

аварія на Волині

Фото: аварія на Волині

Нагадаємо, раніше в результаті дорожньо-транспортної пригоди (ДТП) на трасі Одеса-Київ, в ході якої зіштовхнулися 8 автомобілів, загинули 3 людини.