ua en ru

ДТП на трасі Одеса-Київ: зіштовхнулися 8 авто, є загиблі

ДТП на трасі Одеса-Київ: зіштовхнулися 8 авто, є загиблі Фото: ДТП на трасі Одеса-Київ

До лікарні за медичною допомогою звернулося 4 особи

В результаті дорожньо-транспортної пригоди (ДТП) на трасі Одеса-Київ, в ході якої зіштовхнулися 8 автомобілів, загинули 3 людини. Про це йдеться у повідомленні прес-служби Головного управління Національної поліції у Кіровоградській області.

"25 липня близько 13:00 на ділянці автодороги Одеса-Київ відбулося зіткнення 8 транспортних засобів, які рухалися в попутному напрямку. У результаті 5 автомобілів загорілися, інші отримали механічні пошкодження, загинуло 3 людини, до лікарні за медичною допомогою у даний час звернулося 4 особи. Точна кількість потерпілих з’ясовується. На місці працюють поліцейські та співробітники Державної служби з надзвичайних ситуацій", - йдеться у повідомленні.


Як зазначається, за попередніми даними, ДТП на трасі Одеса-Київ сталася через задимлення ділянки дороги внаслідок спалювання стерні на полях.

Наразі вирішується питання щодо відкриття за цими фактами кримінальних проваджень за ч. 2 ст. 286 Кримінального кодексу України "Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами" та ч. 2 ст. 245 ККУ "Знищення або пошкодження об'єктів рослинного світу".

ДТП на трасі Одеса-Київ

Фото: ДТП на трасі Одеса-Київ

Також зазначається, що обставини події встановлюються.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що в результаті дорожньо-транспортної пригоди (ДТП) за участю маршрутки в Харкові загинули дві людини.