ua en ru

У ДТП на Волині загинули батько та син, ще одну особу травмовано

У ДТП на Волині загинули батько та син, ще одну особу травмовано Фото: наслідки ДТП на Волині

Унаслідок зіткнення транспортні засоби з’їхали у кювет та загорілися

У Волинській області на автодорозі поблизу села Волошки Ковельського району "Ford Transit" врізався у вантажівку "Тata", внаслідок чого загинув батько з сином, а водія вантажівки - травмовано. Про це повідомляє прес-служба обласної поліції.

Зазначено, що за кермом "Ford" перебував 45-річний ковельчанин, який, керуючи бусом, виїхав на смугу зустрічного руху, де зіткнувся з вантажівкою "Тata", під керуванням 34-річного жителя Володимира-Волинського.

"Унаслідок зіткнення транспортні засоби з’їхали у кювет та загорілися. У результаті автопригоди водій "Ford Transit" та його 14-річний син загинули. Водій вантажівки травмувався. Його госпіталізували у травматологічне відділення районної лікарні", - йдеться в повідомленні.

altaltaltalt
Фото: автоаварія на Волині

За цим фактом слідчі розпочали кримінальне провадження за ч. 3 ст. 286 (порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) Кримінального кодексу України. Триває досудове розслідування.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що в Полтавському районі на автодорозі Полтава - Диканька, поблизу села Кротенки, сталася ДТП за участю трьох автомобілів, унаслідок якої тілесні ушкодження отримали семеро громадян.