ua en ru

Глава поліції Києва Зозуля потрапив у ДТП в Маріуполі

Глава поліції Києва Зозуля потрапив у ДТП в Маріуполі Фото: Юрій Зозуля потрапив у ДТП

Коментар поліції очікується

Глава поліції Києва Юрій Зозуля потрапив у дорожньо-транспортну пригоду (ДТП), що сталася в Маріуполі (Донецька область) вчора, 29 травня 2016 року. Про це йдеться в повідомленні місцевого видання Mariupol.tv.

"Вчора близько опівночі в Маріуполі на перетині проспекту Металургів і вулиці Італійської сталося ДТП. На перехресті зіткнулися автомобілі "ДЕО" та "Хюндай". Світлофор на даній ділянці дороги працював в режимі жовтого миготливого", - йдеться в повідомленні.


Як зазначається, "Део" вдарив "Хюндай" в праве колесо, після чого авто розвернуло і вона вдарила в заднє крило "Хюндая".

ДТП в Маріуполі

Фото: ДТП у Маріуполі

"За деякими даними, за кермом "Хюндая" перебував скандально відомий начальник поліції Києва Юрій Зозуля. Раніше він керував патрульної поліцією Львова...Коментар поліції очікується", - йдеться в повідомленні.

ДТП за участю глави поліції Києва Зозулі
Фото: ДТП за участю глави поліції Києва Зозулі

Як повідомляється в ЗМІ, за кермом "Hyundai" у момент ДТП перебував сам Юрій Зозуля. Він прибув до Маріуполя з нагоди запуску патрульної поліції 30 травня і урочистого прийняття присяги новими патрульними.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що 29 травня, о 4:10 у Вінниці на вулиці Брацлавська неподалік в'язниці сталося дорожньо-транспортна пригода. Четверо людей загинули та ще один госпіталізований.