ua en ru

ДТП на трасі Київ-Чоп: мікроавтобус потрапив під вантажівку, загинули 2 людини

ДТП на трасі Київ-Чоп: мікроавтобус потрапив під вантажівку, загинули 2 людини Фото: у ДТП на трасі Київ-Чоп загинули 2 людини

У ДТП на трасі Київ-Чоп загинули 2 людини

В результаті дорожньо-транспортної пригоди (ДТП) на трасі Київ-Чоп, в ході якої в Рівненській області мікроавтобус потрапив під вантажівку, загинули 2 людини. Про це йдеться в повідомленні прес-служби Головного управління Національної поліції у Рівненській області.

"Сьогодні, 29 листопада, о 10:20 на трасі Київ-Чоп поблизу Корця сталася дорожньо-транспортна пригода, в якій загинули дві людини", - йдеться в повідомленні.

Правоохоронці встановили, що водій автомобіля Citroen Berlingo не впорався з керуванням, автомобіль занесло і машина, виїхавши на зустрічну смугу, потрапила під вантажівку.

"В результаті ДТП загинули пасажир і водій Citroen Berlingo. На місці події працює слідчо-оперативна група", - повідомляють у відомстві.

ДТП на трасі Київ-Чоп: мікроавтобус потрапив під вантажівку, загинули 2 людиниДТП на трасі Київ-Чоп: мікроавтобус потрапив під вантажівку, загинули 2 людиниДТП на трасі Київ-Чоп: мікроавтобус потрапив під вантажівку, загинули 2 людиниДТП на трасі Київ-Чоп: мікроавтобус потрапив під вантажівку, загинули 2 людини

Фото: ДТП на трасі Київ-Чоп

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що в результаті ДТП у Житомирській області загинули 4 людини.