ua en ru

ДТП у Тернопільській області: 2 людини загинуло, 8 травмовано

ДТП у Тернопільській області: 2 людини загинуло, 8 травмовано Фото: наслідки ДТП

Аварія сталася на автодорозі "Тернопіль-Бучач-Івано-Франківськ"

Близько 21:00 17 червня до поліції надійшло повідомлення про аварію на автодорозі "Тернопіль-Бучач-Івано-Франківськ" поблизу села Тютьків. Під час зіткнення двох іномарок двоє людей загинуло, ще восьмеро отримали травми, повідомляє прес-служба ГУНП у Тернопільській області.

За попередніми даними поліції, 63-річний тернополянин, водій автомобіля "Рено Кенго", рухаючись у напрямку Теребовлі, під час проїзду нерегульованого перехрестя, виїжджаючи з другорядної дороги на головну, не надав переваги в русі водієві мікроавтобуса "Мерседес".

"Наслідки зіткнення виявилися фатальними для водія "Рено Кенго" та однієї з його пасажирок. Пенсіонерка, 1931 року народження, теж померла на місці пригоди. Ймовірно, обоє загиблі - родичі - мати та син. Ще двоє пасажирів цієї автівки з травмами госпіталізовані до медичних закладів", - йдеться в повідомленні.


Зазначено, що медична допомога знадобилася й чотирьом пасажирам автомобіля "Мерседес".

"У людей переломи, забої, травми голови та хребта. Усі вони госпіталізовані. Ще двох учасників дорожньої пригоди, що на момент зіткнення перебували в мікроавтобусі, після огляду медиків відпущено додому", - доповіли у відомстві.

Крім того, механічних пошкоджень зазнав ще один автомобіль - "Фольксваген". Під час зіткнення автомобіль "Рено" перекинувся і зачепив іномарку, що була припаркована неподалік. У цей момент у салоні авто нікого не було.

Розпочато кримінальне провадження за ч. 3 ст. 286 Кримінального кодексу.

Нагадаємо, в Києві на Голосіївському проспекті 16 червня сталася дорожньо-транспортна пригода, в якій загинув 31-річний чоловік.