ua en ru

ДТП у Рівному: 8 людей постраждали

ДТП у Рівному: 8 людей постраждали Фото: ДТП у Рівному

Трьох із них госпіталізували в районну лікарню

У дорожньо-транспортній пригоді (ДТП), яке сталося на автодорозі "Київ-Ковель", 5 липня, постраждали восьмеро жителів Сарненського району. Про це повідомляє відділ комунікації Головного управління Національної полиції в Рівненській області.

"На місці події слідчо-оперативна група встановила, що 41-річний водій автомобіля "Нива-Шевроле", житель села Рудня-Карпіловська, рухаючись зі сторони міста Сарни в напрямку села Страшеве, здійснюючи поворот ліворуч, не надав переваги в русі мікроавтобусу "Mercedes-Benz Vito", - наголошується в повідомленні.


Останнім керував 33-річний житель села Ясногірка. У салоні його авто знаходилися 32-річна вагітна дружина і сини.

ДТП у Рівному: 8 людей постраждали

Фото: ДТП у Рівному

Так, в результаті зіткнення обох транспортних засобів всім учасникам ДТП знадобилася допомога медиків. Водія "Ниви" з переломом ноги, закритої черепно-мозковою травмою та його 38-річну жінку зі струсом головного мозку, численними забоями госпіталізували в травматологічне відділення Сарненської районної лікарні. Ще двох пасажирів: 34-річну жительку села Чабель і її дев'ятирічного сина після надання медичної допомоги відпущений додому.

Водій мікроавтобуса отримав забиття тіла, його вагітна на четвертому місяці дружина - тупу травму живота і осадження ніг, Трирічний син отримав тілесні ушкодження у вигляді закритої черепно-мозкової травми та струсу головного мозку. Після надання медичної допомоги відпустили додому. Однак п'ятирічного сина з тупою травмою живота госпіталізували в хірургічне відділення Сарненської лікарні.

ДТП у Рівному: 8 людей постраждали

Фото: водій автомобіля "Нива-Шевроле" не надав переваги в русі мікроавтобусу "Mercedes-Benz Vito"

Повідомляється, що даним фактом відкрито кримінальне провадження за частиною 1 статті 86 (порушення правил безпеки дорожнього руху) КК України.

Нагадаємо, раніше у Рівненській області в результаті ДТП постраждали 5 дітей.