ua en ru

ДТП в Полтавській області: загинули 4 людини

ДТП в Полтавській області: загинули 4 людини Фото: правоохоронці з'ясовують обставини ДТП

Також одна людина госпіталізована

В результаті дорожньо-транспортної пригоди 301 км автодороги Київ-Харків поблизу села Глибока Балка Решетилівського району Полтавської області загинули четверо людей, один госпіталізований. Про це повідомляє відділ комунікації ГУНП в Полтавській області.

За попередньою інформацією, увечері 5 червня 41-річна жителька міста Києва, водій автомобіля Subaru Forester, зіткнулася з автомобілем "ВАЗ-2110", під керуванням 23-річного полтавця.


"В результаті ДТП водій Subaru Forester отримала перелом обох ніг доставлена в Решетилівської ЦРЛ. Водій "ВАЗ-2110" і троє його пасажирів-21-річний житель Полтави, 21-річний житель Полтавського району та 23-річний полтавець) загинули на місці події", - йдеться в повідомленні.

ДТП в Полтавській області: загинули 4 людини

Фото: на 301 км автодороги Київ-Харків автомобіля Subaru Forester зіткнувся з автомобілем "ВАЗ-2110".

Відкрито кримінальне провадження за частиною 3 статті 286 Кримінального кодексу України (Порушення правил безпеки дорожнього руху, що спричинило смерть кількох осіб). Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від семи до дванадцяти років з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк до трьох років.

ДТП в Полтавській області: загинули 4 людини

Фото: водій "Жигулів" і троє його пасажирів загинули на місці пригоди.

Нагадаємо, 2 червня, на трасі Київ-Харків поблизу села Давидівка Полтавського району сталася дорожньо-траснопртного події, в результаті якого загинули дві людини.