ua en ru

ДТП під Полтавою: Автомобіль з головою КСУ їхав зі швидкістю 100 км/год по населеному пункту

ДТП під Полтавою: Автомобіль з головою КСУ їхав зі швидкістю 100 км/год по населеному пункту Фото: Юрій Баулін

Повідомляється, що Баулін був п'яний

Автомобіль, в якому їхав голова Конституційного суду України (КСУ) Юрій Баулін, що потрапили в ДТП в Полтавській області, їхав зі швидкістью 100 кілометрів на годину, передає місцеве видання "Полтавщина" з посиланням на свідчення спідометра.

Водій автомобіля Toyota Camry, в якому їхав голова КСУ Юрій Баулін, в селі Циганське виїхав на зустрічну смугу руху. На фото після зіткнення видно, що стрілка спідометра завмерла на позначці 100 км/ч. Таким чином, швидкість руху автомобіля до зіткнення могла бути ще вище.

Як повідомляють свідки ДТП, які їхали позаду автомобіля Nissan, в якому загинули чоловік і дружина, пасажир Toyota Camry Баулін був п'яним.

Також видання повідомляє, що на руках у жінки, яка їхала в Nissan на пасажирському місці праворуч від водія, дитина до двох років. Швидше за все, загинув і він, як і батько з матір'ю.

Нагадаємо, раніше МВС повідомили, що на автодорозі "Київ-Харків" вчора ввечері, 26 липня, сталася дорожньо-транспортна пригода, в результаті якого загинули 2 людини, ще 4 постраждали. Пізніше стало відомо, що в одному з автомобілів їхав глава КСУ Юрій Баулін, його госпіталізували. Пізніше в МВС повідомили, що 12-річна дитина від отриманих в ДТП травм померла в лікарні.