ua en ru

У Хмельницькій області сталася ДТП з мікроавтобусом, постраждали 8 осіб

У Хмельницькій області сталася ДТП з мікроавтобусом, постраждали 8 осіб Фото: місце ДТП (прес-центр ДСНС)

На трасі зіткнулися мікроавтобус та легковий автомобіль

У четвер ввечері на автодорозі Хмельницький - Вінниця у селі Пирогівці Хмельницького району сталася дорожньо-транспортна пригода, в якій постраждали вісім людей. Про це повідомляється на сайті поліції.

Згідно з інформацією правоохоронців, мікроавтобус Mercedes Vito втратив керування і виїхавши на зустрічну смугу зіткнувся з автомобілем Volkswagen Jetta.

"42-річний житель села Трибухівці Летичівського району на мікроавтобусі Mercedes Vito, рухаючись в бік Вінниці, виїхав на смугу зустрічного руху та допустив зіткнення з автомобілем Volkswagen Jetta, яким керував 33-річний хмельничанин", - йдеться в повідомленні.

У Хмельницькій області сталася ДТП з мікроавтобусом, постраждали 8 осіб

Фото: поліція Хмельницької області

У результаті події зіткнення постраждали 8 осіб: 6 пасажирів мікроавтобуса та 2 пасажири легкового автомобіля.

Всі постраждалі були доставлені в Хмельницьку міську і обласну лікарні. Один з пасажирів легковика, 38-річний хмельничанин, госпіталізований в реанімаційне відділення. Зараз слідчі з'ясовують причини ДТП.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що в 2017 році в Хмельницькій області на автодорозі між с. Слобідка Сатанівська та смт. Сатанів Городоцького району Хмельницької області сталася дорожньо-транспортна пригода, в результаті якої одна людина загинула і ще шість осіб травмовано.