ua en ru

ДТП у Харкові: другого учасника аварії залишили під арештом

ДТП у Харкові: другого учасника аварії залишили під арештом Фото: Геннадій Дронов (YouTube screenshot)

Дронов залишиться в СІЗО до 10 лютого

Другого учасника смертельної дорожньо-транспортної пригоди (ДТП) в Харкові на вулиці Сумській Геннадія Дронова залишили під арештом. Про це повідомляє Status Quo.

"Апеляційний суд Харківської області сьогодні, 21 грудня 2017 року, розглянув скаргу адвоката Геннадія Дронова - другого учасника ДТП на Сумській, який перебував за кермом автомобіля Volkswagen Touareg. Адвокат оскаржував арешт свого підзахисного", - йдеться в повідомленні.

Згідно з інформацією прокуратури Харківської області, суд залишив у силі рішення суду, яким Дронову була призначена міра запобіжного заходу у вигляді утримання під вартою без можливості внесення застави. Відзначається, що Дронов залишиться в СІЗО до 10 лютого.

Зазначимо, ДТП на перехресті вулиці Сумської та провулку Мечникова відбулося 18 жовтня 2017 року о 20:45. При аварії зіткнулися автомобілі Lexus RX 350 і Volkswagen Touareg.

Так, на місці загинули 5 чоловік, 6 постраждали. Серед постраждалих - жінка на 24-му тижні вагітності. Ще одна дівчина від отриманих травм померла через кілька днів у лікарні.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що суд над першим учасником ДТП у Харкові Оленою Зайцевою, дав справі новий поворот. Заява дівчини під час засідання може пом'якшити їй вирок.