ua en ru

ДТП з авто Димінського: мати загиблої відмовилася від претензій

ДТП з авто Димінського: мати загиблої відмовилася від претензій Фото: ДТП з участю охоронця Димінського (facebook.com MVS.LVIV)

Захист бізнесмена відшкодував збитки стороні потерпілої

Матір загиблої Наталі Тріли Марія заявила про повне відшкодування збитків, спричинених дорожньо-транспортною подією за участі охоронця бізнесмена Петра Димінського, що мала місце 18 серпня 2017 року біля села Ямельня у Львівській області. Про це йдеться у заяві Марії Тріли, адресованій слідчому, а також прокурору у відповідному кримінальному провадженні, яке опублікував адвокат Віктор Василюк у своєму Facebook.

На думку адвоката охоронця бізнесмена Андрія Борща, таким чином вдалося "вибачитися" перед мамою дівчини, що загинула в резонансному ДТП.

"Збитки, спричинені дорожньо-транспортною подією, що мала місце 18 серпня 2017 року за участі Тріли Н. Є., відшкодовані повністю. Матеріальних претензій у зв’язку з вказаною дорожньо-транспортною подією не маю, що засвідчую своїм підписом", - йдеться в заяві.

Сьогодні нарешті вдалося вибачитись перед мамою дівчини, яка загинула в ДТП 18 серпня 2017 в Львіський області.

Опубліковано Viktor Vasilyuk 8 грудня 2017 р.

Крім того, матір загиблої наголосила про відкликання довіреностей, виданих нею третім особам на представництво її інтересів у судах та інших органах стосовно вищевказаного ДТП.

Нагадаємо, 18 серпня автомобіль власника ФК "Карпати" Петра Димінського став учасником аварії, в результаті якої загинула 31-річна Наталія Тріла. 20 серпня Галицький районний суд Львова заарештував охоронця бізнесмена Андрія Борща, а вже 5 вересня йому змінили міру запобіжного заходу і відправили під цілодобовий домашній арешт.