ua en ru

ДТЕК заявляє, що продовжує постачати електроенергію в Крим

ТОВ "Донбаська паливно-енергетична компанія" (ДТЕК) заявляє, що продовжує постачати електроенергію в Крим.

ТОВ "Донбаська паливно-енергетична компанія" (ДТЕК) заявляє, що продовжує постачати електроенергію в Крим. Про це йдеться в повідомленні прес-служби ДТЕК.

Згідно з повідомленням, з 1 червня ПАТ "ДТЕК Крименерго" здійснює закупівлю електроенергії для півострова біля українського державного підприємства "Укрінтеренерго" і продає її російському "Центру здійснення розрахунків".

"З 1 червня діє договір про постачання електроенергії між "Центром здійснення розрахунків" та філією "ДТЕК Крименерго" (р. Сімферополь), який поряд з "Севастопольенерго" та "Східно-Кримської енергетичної компанії", поставляє електроенергію споживачам півострова. Ціни на електроенергію для юридичних осіб та побутових абонентів у Криму встановлюються уповноваженими органами, в червні-липні - Радою Міністрів Республіки Крим", - йдеться в повідомленні.

У прес-службі підкреслили, що "надійність енергопостачання Криму залежить від того, наскільки чітко будуть дотримуватися умови договорів усіма учасниками схеми постачання електроенергії".

"На сьогоднішній день філія "ДТЕК Крименерго" не має заборгованості перед "Центром здійснення розрахунків", так само як і ПАТ "ДТЕК Крименерго" повністю розрахувався з "Укрінтеренерго", - додали в ДТЕК.